Tortilla gevuld met salade

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2112 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de ijsbergsla en snijd hem in dunne reepjes
  2. Ontvel de tomaten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes
  3. Was de bieslook en knip hem fijn
  4. Haal de surimi sticks uit elkaar
  5. Schil de avocado en verwijder de pit
  6. Snijd het vruchtvlees in dunne plakjes en druppel er wat citroensap over
  7. Meng de ingrediënten en breng op smaak met zout en peper
  8. Besprenkel de tortilla's met wat citroensap en bak ze aan beide kanten ± 15 seconden in een koekenpan
  9. Verdeel de kaas over de tortilla's en verwarm ze één voor één tot de kaas is gesmolten
  10. Verdeel de salade over de tortilla's, vouw ze dubbel en serveer direct

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha