Vleespasteitjes met kerrie gebakken Chinese

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 955 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereidingswijze: · Hak het varkensvlees heel fijn tot een pasta (in de keukenmachine)· Snijd de bamboescheuten en wortel in kleine stukjes· Verhit de wok en voeg de vleespasta, de gesneden groenten en de kerriesaus toe
  2. · Roerbak de vleesvulling tot de ingredienten gaar zijn
  3. · Snijd elk loempiavel in vier vierkante deegplakjes· Leg op het midden van elk deegplakje 7 - 8 gr
  4. vleesvulling en vouw het deegplakje diagonaal dicht zodat een driehoekvorm ontstaat
  5. · Bak de driehoekjes gedurende 2 -3 minuten in olie van 180°C tot ze goudgeel zijn

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha