Zalm-pastasalade

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 3628 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta in kokende bouillon in 8-10 minuten al dente (beetgaar)
  2. Snijd de zalm in kleine stukjes en meng die met de uien
  3. Snijd de courgette, perzik en ananas in blokjes en voeg ze bij de zalm
  4. Halveer en ontpit de druiven en de olijven
  5. Doe alle ingrediƫnten in een mengkom, voeg de cocktailsaus toe en meng de salade luchtig door elkaar
  6. Serveer deze exclusieve salade op een mooie schaal of in een glazen kom en garneer naar eigen inzicht
  7. Warme toast en roomboter maken dit gericht compleet

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker19 apr 2008 om 13:46 Reageer

    hoeveel zalm is er bij dit recept nodig?gerookte zalm, zalm uit blik??!


Reageer zelf op dit recept

kaptcha