Zoete aardappel met tomaat

bijgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1992 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Zoete aardappelen zijn veelzijdig en bovendien snel gaar
  2. In deze versie komt de zoete smaak naar voren
  3. De tomaten en het chilipoeder zorgen voor een prettige, iets scherpe tegenhanger
  4. Kook de plakjes zoete aardappel in 5 - 10 minuten tot ze bijna gaar zijn
  5. Giet ze af
  6. Verhit de olie in de pan en bak de zoete aardappelen aan beide zijden in de hete olie tot ze mooi aan beide kanten bruin zijn
  7. Breng ze op smaak met wat zout
  8. Leg de tomaten op de aardappelplakjes, bestrooi ze met het chilipoeder en wat zout
  9. Dien direct op

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker15 sep 2013 om 11:13 Reageer

    Dit ziet er goed uit. Ga het proberen. Dank u


Reageer zelf op dit recept

kaptcha