Ananas gevulde

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 16535 x
  • Reacties: 2 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Halveer de ananas in de lengte, snijd het vruchtvlees met een mesje uit de ananashelften, verwijder de harde kern en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes
  2. Vermeng de zure room met de mayonaise, kerriepoeder en het citroensap
  3. Schep de ananas, garnalen en ham door de saus
  4. Breng de salade op smaak met zout en peper
  5. Bewaar de salade en de ananashelften afzonderlijk in de koelkast
  6. Schep vlak voor het serveren de salade in de ananashelften
  7. Leg de gewassen slablaadjes op een schaal, zet de ananas daarop en garneer de salade met walnoten

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (2)

  • Bezoeker08 dec 2007 om 22:43 Reageer

    heb het recept gemaakt en het was heerlijk maar ondanks dat ik de ananaskwarten een half uurtje van te voren pas had gevuld was de sausvulling toch dun geworden en liep van de ananaskwarten af, jammer van te voren geproefd en toen was het heel compact. wie weet een oplossing. marijke

  • Bezoeker09 dec 2007 om 15:30 Reageer

    weet iemand hoe je de sausvulling voor de gevulde ananas stevig kunt houden zie mijn reactie van gisteravond 22:43 marijkehofman@kpnplanet.nl


Reageer zelf op dit recept

kaptcha