Specials
Hamburger recepten
Barbecue recepten
Kerst recepten
Halloween recepten
Thanksgiving recepten
» Alle specials
Recepten
Nieuwste recepten
Hoogst gewaardeerde
Meest bekeken
Artisjokspiesjes met ham en geitenkaas
borrelhapjes
Portie:
4 personen
Kooktijd:
20 minuten
Bekeken:
1272 x
Print
Ingrediënten
70 g Bettine Blanc
16 artisjokharten (4 blikken van 400 g)
1 zakje verse rozemarijn (AH)
8 plakjes Sudtiroler Schinken (AH)
1 lepel olijfolie
8 sateprikkers
Bereiding
Roer de kaas met een vork los
Breng op smaak met peper
Laat de artisjokharten goed uitlekken en vul met de kaas
Snij de rozemarijn doormidden
Halveer de ham in de lengte
Wikkel artisjokken en rozemarijn in de ham en steek de prikker erdoor
Verwarm de oven voor op 250°
Bekleed de bakplaat met bakpapier en leg de spiesjes zo, dat de kaas aan de bovenkant ligt (ivm smelten)
Bestrijk dun met olie
Bak 5-7 minuten tot de ham krokant is
Soortgelijke recepten
Hamburgers metrozemarijnmayonaise
20 min
Loso hangoe meti geroosterde hamlappen
20 min
Kroketje van gedroogde dadel opgevuld met geitenkaas en Gandaham
15 min
Reageer zelf op dit recept
Naam:
*
Vul het nummer in:
*
Reactie:
*
Populair
Bekeken
De populairste recepten:
Aardbeienflip
Champignonsoep met kruidenkaas
Valentijns koekjes
De meest bekeken recepten:
Jamie Olivers Tomaten- en paprikasoep met basilicu...
672997x
Biefstuk met cognacsaus heerlijk voor de kerstdage
535269x
Jamie oliver aardappel partjes uit de oven
416219x
Categorieën
bbq
bijgerechten
borrelhapjes
brood
desserts
dranken
feestdagen
hoofdgerechten
ijs
magnetron
ovenschotels
pannenkoeken
pasta
risotto
salades
sauzen
soep
tapas
vegetarisch
vis
vlees
voorgerechten
wok