Aubergine-puntje warm Asperge-puntje warm

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1285 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Ui in boter ± 5 minuten bakken
  2. Aubergine toevoegen, met zout bestrooien en ± 5 minuten roerbakken
  3. Uit pan scheppen
  4. Bloem door bakvet roeren en ± 3 minuten garen
  5. Melk toevoegen, aan de kook brengen en glad roeren
  6. Van vuur af 1 eidooier erdoor kloppen
  7. Auberginemengsel, noten, zout en peper erdoor scheppen
  8. Deeg afrollen
  9. Hieruit 16 vierkantjes van 5 cm snijden
  10. Vulling erover verdelen
  11. Deeg schuin dubbelvouwen en randen met water goed op elkaar plakken
  12. Driehoekjes op bakplaat met eidooier bestrijken
  13. In oven op 200 °C ± 20 minuten bakken

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha