Specials
Hamburger recepten
Barbecue recepten
Kerst recepten
Halloween recepten
Thanksgiving recepten
» Alle specials
Recepten
Nieuwste recepten
Hoogst gewaardeerde
Meest bekeken
B Turks gevuld deeggerecht
borrelhapjes
Portie:
4 personen
Kooktijd:
20 minuten
Bekeken:
1688 x
Print
Ingrediënten
4 vellen fillodeeg
450 gr diepvriesspinazie
1/2 ui
2 eetlepels olijfolie + olijfolie om te bestrijken
1 teentje knoflook
25 gr blanke amandelen
100 gr feta
zout, peper
Bereiding
Laat het fillodeeg ontdooien
Laat de spinazie in een vergiet ontdooien
Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier
Pel de ui en snipper hem fijn
Verhit de olijfolie in een koekenpan
Pel de knoflook, pers hem boven de pan uit en bak de knoflook ± 2 minuten
Voeg de ui toe en fruit hem op matig vuur in ± 5 minuten glazig
Hak de amandelen in grove stukken en rooster ze in een droge koekenpan op laag vuur goudbruin
Snijd de fetakaas in blokjes
Meng de spinazie met de ui, de amandelen en de feta en breng op smaak met zout en peper
Leg de vellen fillodeeg op een werkvlak en bestrijk ze dun met olijfolie
Snijd ieder vel over de lengte in 3 lange, gelijke repen
Schep op het begin van elke deegreep een beetje spinazievulling en vouw steeds driehoekjes tot de deegreep op is
Leg ze op de bakplaat en laat ze midden in de oven in ± 15 minuten gaar worden
Soortgelijke recepten
Brood gevuld Turks koud
20 min
Gevuld brood met gegrilde ma
20 min
Cannelloni gevuld met broccoli en ma
20 min
Reageer zelf op dit recept
Naam:
*
Vul het nummer in:
*
Reactie:
*
Populair
Bekeken
De populairste recepten:
Aardbeienflip
Champignonsoep met kruidenkaas
Valentijns koekjes
De meest bekeken recepten:
Jamie Olivers Tomaten- en paprikasoep met basilicu...
679296x
Biefstuk met cognacsaus heerlijk voor de kerstdage
542478x
Jamie oliver aardappel partjes uit de oven
423077x
Categorieën
bbq
bijgerechten
borrelhapjes
brood
desserts
dranken
feestdagen
hoofdgerechten
ijs
magnetron
ovenschotels
pannenkoeken
pasta
risotto
salades
sauzen
soep
tapas
vegetarisch
vis
vlees
voorgerechten
wok