Bladerdeegflapje met feta en broccoli

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1229 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°
  2. Verdeel de broccoli in kleine roosjes, kook in ruim kokend water ca
  3. 1 minuut
  4. Spoel af in een zeef onder koud stromend water en laat goed uitlekken
  5. Klop de eieren los
  6. Verkruimel de feta boven een kommetjes
  7. Voeg ¾ losgeklopt ei toe, tijm, zout, peper en broccoli
  8. Pers de knoflook erboven uit
  9. Bestuif het aanrecht met bloem, rol de plakjes bladerdeeg iets uit en steek rondjes uit met een kommetje
  10. Verdeel het fetamengsel over het midden van 4 rondjes, leg de andere rondjes erop en druk goed aan
  11. Bestrijk de bovenkant het het resterende ¼ ei en bestrooi met sesamzaad
  12. Bak in ca
  13. 20 minuten goudbruin en gaar
  14. Laat afkoelen
  15. b

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha