Broccoli-kiphapjes

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 3170 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. verwarm de oven voor op 200°C
  2. Kook de broccoliroosjes in ruim water met zout in ± 8 minuten beetgaar
  3. Hak de afgekoelde broccoli fijn
  4. Laat het fillodeeg ontdooien
  5. Snijd de kipvleeswaren in flinterdunne reepjes
  6. Meng de broccoli met de kip
  7. Snijd het fillodeeg in 24 vierkantjes
  8. Leg telkens 2 lapjes diagonaal op elkaar en bestrijk ze met gesmolten boter
  9. Leg de velletjes in ingevette kleine kartelvormpjes (4,5 cm doorsnee) en bak ze in de oven in ± 10 minuten goudgeel en knapperig
  10. Vul de bakjes met een schepje chutney en verdeel het broccoli-kipmengsel erover

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha