Cashewnoten met chili-peper

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 810 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Reinig de Spaanse peper
  2. Snijd het hoedje er af
  3. Halveer het pepertje en verwijder de zaadjes
  4. Snijd in kleine stukjes
  5. Verwarm de oven voor op 160°C
  6. Smelt de boter in een braadslede, doe er de noten bij en roer ze even om in de boter tot ze alle gelijkmatig bedekt zijn
  7. Bak of rooster de noten 30 minuten in de oven
  8. Draai af en toe even om
  9. Haal de noten uit de oven, dep ze wat af met keukenpapier
  10. Voeg de chili, het zout en de sojasaus toe
  11. Meng regelmatig bij het afkoelen
  12. Bewaar de nootjes in een goedsluitend blik of in een bokaal

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha