Champignonhoedje met rosbief gemarineerd

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1238 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Haal de steeltjes van de champignons
  2. Breng wijn, citroensap, olie, zout en peper aan de kook, pers de knoflook erboven uit
  3. Schep de peterselie erdoor
  4. Laat 3 minuten op zacht vuur koken
  5. Haal van het vuur en laat de champignonhoedjes er in afkoelen en 2 uur marineren
  6. Snij de rosbief in de lengte in 8 reepjes
  7. Neem de hoedjes uit de marinade en laat uitlekken
  8. Wikkel kruiselings 2 rosbiefreepjes om elk hoedje en doe de uiteinden in de hoedjes
  9. Garneren met een gemarineerd toefje peterselie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha