Champignons gevulde reuzen

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1768 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de champignons schoon
  2. Haal de steeltjes uit de champignons en hak ze fijn
  3. Kook de champignonhoeden 1-2 minuten in ruim water met citroensap
  4. Laat deze goed uitlekken
  5. Smelt de boter en fruit hierin het gesneden ui
  6. Voeg de stukjes gesneden rauwe ham, de fijngehakte champignonsteeltjes en de fijngeknipte peterselie toe
  7. Breng het mengsel op smaak met peper, zout en paprikapoeder
  8. Schenk het losgeklopte ei in een pan en laat het onder af en toe omscheppen stollen
  9. Vul de champignonhoeden met het mengsel
  10. Zet de gevulde champignons ± 3 minuten onder de hete grill (afstand ± 10 cm)
  11. Serveer de champignons op een bedje van sla en/of tomaat

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha