Champignons gevulde

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2240 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Zoek 24 mooie champignons uit, haal de steeltjes eraf en kook de hoedjes 3 minuten in wat water, laat uitlekken
  2. Hak de steeltjes en de andere champignons klein
  3. Snij het ui in stukjes
  4. Fruit het ui 3 minuten zachtjes in de boter, doe de gehakte champignons erbij
  5. Snij de ham in reepjes en roer erdoor
  6. Breng op smaak met zout en peper
  7. Verdeel de hoedjes over 4 bordjes
  8. Doe het gebakken mengsel erin en strooi de kaas erover
  9. Verwarm de oven voor op 225°
  10. Zet de bordjes 10 minuten in de oven

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha