Chicken Liver crostini toastje kippenleverp

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 870 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de levertjes
  2. Fruit de ui in de olie ca
  3. 5 minuten, zacht maar niet gekleurd
  4. Doe de lever erbij en een takje rozemarijn, kook zachtjes, roer af en toe
  5. Na ca
  6. 8 minuten zijn de levertjes gaar
  7. Doe de wijn erbij en laat de alcohol in 2-3 minuten verdampen
  8. Haal de naaldjes rozemarijn van de takjes (op 1 na) en doe alles enkele seconden(!) in een foodprocessor
  9. Doe de puree terug in de pan en doe de ansjovis, kappertjes en kippenbouillon er bij en kook zachtjes 2-3 minuten
  10. Breng op smaak met veel zwarte peper en een minimum aan zout (waarschijnlijk niet eens nodig vanwege de vis en kappertjes)
  11. Roer de boter erdoor en houd alles warm
  12. Rooster het brood
  13. en besmeer met de pâté
  14. Garneer met de resterende tak rozemarijn

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha