Crostini met rucolasalade en gegratin Camembert

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1227 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snij de rucola in stukjes van 2 cm
  2. Snij de stoneleeks in flinterdunne ringetjes
  3. Klop olie, azijn, zout en peper tot een dressing
  4. Klop de rucola en de helft van de stoneleeks erdoor
  5. Snij het stokbrood in 20 plakken van ca
  6. ¾ cm dik
  7. Leg naast elkaar op de grillplaat
  8. Zet de grillplaat 10 cm onder het element en rooster in 2 minuten goudbruin, keer halverwege
  9. Leg het brood op een schaal
  10. Snij de Camembert in 20 puntjes Leg de Camembert op de grillplaat en laat 1 minuut onder de grill iets smelten
  11. Verdeel de rucolasalade over de crostini, leg er een puntje Camembert op en strooi de rest van de stoneleeks erover

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha