Crostini met vis en sesamzaad

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 939 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Hak de garnalen grof en besprenkel met citroensap
  2. Snij de kabeljauw in blokjes
  3. Snipper de bosui heel fijn
  4. Pureer vis, eiwit en roomkaas in de keukenmachine tot een egaal mengsel
  5. Breng op smaak met zout en cayennepeper
  6. Schep garnalen en bosui door de vispuree
  7. Zet tot gebruik afgedekt in de koelkast
  8. Snij de korsten van het brood en rol met een deegroller iets uit
  9. Rooster licht in een broodrooster
  10. Snij 6 mooie sneetjes van 9 x 9 cm en snij 2x diagonaal door zodat er 24 driehoekjes ontstaan
  11. Verwarm de oven voor op 200°
  12. Leg op elk brooddriehoekje 2 cth vispuree
  13. Bestrooi met sesamzaad
  14. Laat in 15 minuten lichtbruin en gaar bakken
  15. Leg op een schaal, garneer met dille en serveer meteen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha