Gamba s met gember gegrilld warm

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1285 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. De gamba's pellen, de staarten in de lengte insnijden en de zwarte darm verwijderen
  2. de gamba's wassen en goed droogdeppen
  3. Alle ingrediënten voor de marinade mengen en de gamba's hierin 2-6 uur marineren
  4. De grill voorverwarmen op de hoogste stand
  5. De gamba's laten uitlekken en ± 3 minuten grilleren, halverwege keren
  6. De komkommer in hele dunne reepjes snijden (juliënne)
  7. De gamba's serveren met de komkommerreepjes en een schepje marinade

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker18 dec 2007 om 21:06 Reageer

    goed


Reageer zelf op dit recept

kaptcha