Garnalenhapjes jardini

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1294 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de boter-pasteitjes in een oven van 140┬░C
  2. Hak de schoongemaakte bleekselder en wortelen in fijne stukjes
  3. Smelt de boter in een kookpan en laat hierin de groenten een 3-tal minuten zachtjes stoven
  4. Voeg er wat water aan toe om te voorkomen dat de groenten aan de kookpan zouden kleven en om tevens een sausje te bekomen
  5. Voeg tenslotte de garnalen toe, roer alle ingredi├źnten flink onder elkaar en laat nog een minuutje verder opwarmen
  6. Breng op smaak met wat peper en eventueel een snuifje zout
  7. Haal de mini-pasteitjes uit de oven en vul ze met de garnalen-jardiniere
  8. Versier met wat gehakte peterselie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha