Gegrilde scampi met ganda ham gevulde paddestoele

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1453 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Omwikkel de gepelde scampi met ham, gemarineerd in een mengsel van beide olien, flink wat look, chilipeper, een weinig limoensap en zout
  2. ? Prik ze op houten spiesjes
  3. ? Voor de paddestoelen wordt een vulling gemaakt met fijngesnipperde ui, geconcasseerde tomaat, fijngesneden platte peterselie, geperste look, oregano, chilipeper en dobbelsteentjes Ganda ham
  4. ? Voeg bij dit mengsel wat walnootolie toe
  5. Haal de steeltjes uit de paddestoelen en strijk de buitenzijde van de hoedjes in met grillolie tegen het verbranden
  6. ? Vervolgens worden ze rijkelijk gevuld
  7. Strijk de stukjes brood in met look, rijpe tomaat en bedruppel het met de olie
  8. ? Alles gaat de grill en de plaat op
  9. Scampi en paddestoelen niet te lang! Vuurkruiden gebruiken
  10. Alles gaat een grote schaal op
  11. ? Bestrooi het brood met een weinig grof zeezout

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha