Ham-aspergerolletjes

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1396 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de asperges in gezouten water beetgaar, houd er 8 apart en snijd de rest in stukjes van ± 1 cm; houd ook de kopjes apart
  2. Pel en ontpit de tomaten, snijd het vruchtvlees in dobbelsteentjes en snijd de bieslook fijn
  3. Leg de asperges op de ham en maak er 8 rolletjes van 6 cm van
  4. Meng voor de saus 2 soeplepels platte kaas, 2 koffielepels mosterd, peper, zout, het sap van 1 citroen en een flinke scheut notenolie
  5. Schep de aspergestukken hierdoor en meng met de bieslook en de tomaatstukjes
  6. Leg op elk bord 2 hamrolletjes, vul op met het aspergemengsel, leg er de aspergekopjes op en garneer ruim met plukjes kervel

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha