Ham-kruidenkoekjes warm

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 865 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. 2 eieren, 5 eetlepels melk en 125 gr bloem tot glad beslag kloppen
  2. 15 gr gesmolten boter, 125 gr fijngesneden gekookte ham, 1 eetlepel fijngensneden basilicum en 2 eetlepels fijngesneden peterselie, zout en peper erdoor roeren
  3. ± 2 eetlepels olie verhitten
  4. Voor elk koekje ± 1 eetlepel beslag in olie schenken en koekjes aan elke kant 2-3 minuten bakken
  5. Koekjes in gedeelten bakken, steeds 1 eetlepel nieuwe olie in pan schenken
  6. Koekjes in oven (160 °C) warmhouden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha