Kaas eclairs

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 754 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe het water in een pan, doe de boter erin en breng het aan de kook
  2. Draai dan de hittebron laag
  3. Zeef de bloem en roer deze door het water tot het deeg als een bal van de pan loslaat
  4. Haal dan de pan van de hittebron
  5. Klop de eerste twee eieren erdoor
  6. klop het derde ei los en voeg hiervan zoveel bij het deeg, zodat het deeg net niet dik is
  7. Bedek een bakplaat met bakpapier
  8. Spuit hierop kleine reepjes deeg van ongeveer 3 centimeter lang
  9. Bak de eclairs 25 minuten in het midden van een voorverwarmde van 180 graden
  10. Klop in een kom de Mon Chou, tomatenketchup, het bieslook en de geraspte kaas door elkaar
  11. Doe dit mengsel in een spuitzak en spuit dit op de eclairs

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha