Kaas-roggebrood puntjes

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1233 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Haal de korsten van de kaas en snijd de plakken doormidden, zodat de plakken kaas even groot zijn als de sneetjes roggebrood
  2. Besmeer de sneetjes roggebrood aan een kant met gemberjam
  3. Leg tussen twee sneetjes roggebrood een plak kaas
  4. Snijd de stapeltjes twee keer diagonaal door, zodat uit elk stapeltje 4 puntjes ontstaan
  5. Snijd de gemberbolletjes in vieren Prik met een cocktailprikker op elk roggebrood kaas puntje een stukje gember

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker26 sep 2007 om 09:27 Reageer

    slecht zeg


Reageer zelf op dit recept

kaptcha