Kaastruffelvariaties

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1001 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Voor 54 truffels: Vermeng 250 g ricotta met 40 g boter, 1 dl stijfgeklopte slagroom, peper en zout
  2. Verdeel in drie
  3. Voor 18 amandeltruffels Helft van 75 gehakte en geroosterde amandelen en 2 tl notenolie door roommengsel mengen
  4. Truffels door rest van de amandelen roeren
  5. Voor 18 bieslooktruffels 3 eetl
  6. fijngeknipte bieslook en 2 theel
  7. olijfolie door roommengsel roeren
  8. Truffels door 2 eetl
  9. fijngeknipte bieslook roeren
  10. Voor 18 gembertruffels 1 gehakt gemberbolletje en 1 plak Parmaham in stukjes door roommengsel roeren
  11. Truffels half omwikkelen met reepje parmaham
  12. ALLE truffels in de koelkast minstens 1 uur opstij- ven
  13. Truffels op mini-pasteitjes zetten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha