Knapperige pakketjes met geitenkaas

borrelhapjes
  • Portie: 2 personen
  • Kooktijd: 35 minuten
  • Bekeken: 1391 x
  • Keuken: Marokko
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat het opgerolde deeg onder een vochtige theedoek langzaam ontdooien
  2. Vouw het deeg voorzichtig uit en bewaar het onder een vochtige theedoek tot gebruik
  3. Maak de geitenkaas met een vork los
  4. Klop de eieren los en schep de kaas, koriander en het paprikapoeder erdoor
  5. Snijd de vellen deeg in de lengte in 3 repen (van ca
  6. 7x 30 cm)
  7. Schep de 2 tl vulling op de rand van een deegreep
  8. Vouw het gevulde driehoekje steeds om het deeg zodat het deeg steeds om de vulling gevouwen wordt
  9. -Plak de losse rand vast met wat losgeroerde eidooier
  10. Maak zo met de rest van de deegrepen en de vulling nog 15 gevulde driehoekjes
  11. Afwerking: Verhit de olie tot 180 graden Celsius en bak hierin de deegpakketjes in 4-5 minuten goudgeel en knapperig
  12. Laat de pakketjes uitlekken op keukenpapier
  13. Smelt de boter
  14. Strooi de kaneel op een bord en druk de driehoekjes eerst in de gesmolten boter en vervolgens in de kaneel
  15. Overige Informatie: Bereiding duurt ca
  16. 25 minuten Afwerking duurt ca
  17. 10 minuten Bevat p
  18. p
  19. : 82 kcal, 3 g eiwit, 6 g vet en 4 g koolhydraten
  20. Dit recept is goed voor ong
  21. 16 stuks
  22. Wordt in Marokko ook wel Briouates maa lformag dial maaza genoemd

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha