Kroepoek Met Garnalen

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1718 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil en was de bleekselderij en snijd de stengel in heel kleine blokjes
  2. Snijd het bosuitje in ringetjes
  3. Schep in een kom de garnalen, bleekselderij, bosui, citroensap, knoflook- (of kerrie-)saus en sambel door elkaar
  4. Laat de salade minstens een half uur in de koelkast staan, zodat de smaak zich goed kan ontwikkelen
  5. Zoek 20 mooie holle stukjes kroepoek uit en schep de garnalensalade erop
  6. Garneer met toefje peterselie en direct serveren

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker07 nov 2008 om 14:28 Reageer

    LEKKER, ik heb ze gemaakt met hollanse ( grijze ) garnalen . die geven meer smaak... erg lekker !


Reageer zelf op dit recept

kaptcha