Leverkaascr me

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 789 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat leverworst en kruidenkaas in ? uur op kamertemperatuur komen
  2. Gebruik Proven?aalse kruiden van goede kwaliteit, dus geen stof
  3. Verwarm de bouillon, voeg de Proven?aalse kruiden toe en laat afkoelen
  4. Meng leverworst, kruidenkaas en paprikapoeder, cayennepeper en werk er tenslotte de bouillon met tuinkruiden doorheen, meng goed
  5. Doe over in een koelkastdoosje, laat 1 nacht opstijven en smeer het op geroosterd (stok)brood of schep het mengsel in een spuitzak, laat het in de koelkast opstijven en spuit er toefjes van op toastjes
  6. amuselepels of schijfjes komkommer

Reageer zelf op dit recept

kaptcha