Leverworstpakketjes

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1108 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snipper het ui en bak 2 minuten in de olie
  2. Voeg rozijnen, tomatensap, suiker, mosterd, piment en tijm toe en laat ca
  3. 10 minuten zachtjes koken
  4. Zet het vuur dan hoog en laat in ca
  5. 1 minuut genoeg vocht verdampen om een smeuïg mengsel te krijgen
  6. Af laten koelen
  7. Zet de oven op 225°
  8. Spreid het deeg over het aanrecht uit
  9. Snij de leverworst in 12 plakjes van ca
  10. ½ cm dik
  11. Doe in het midden van elk deegplakje 2 lepels rozijnenmengsel en daarop dakpansgewijs 3 plakken worst
  12. Vouw de punten over de vulling naar elkaar toe en knijp tegen elkaar dicht
  13. Randen met een beetje water dichtdrukken
  14. Zet op de bakplaat en bestrijk met koffiemelk
  15. Bestrooien met kaas
  16. Bak ca
  17. 20 minuten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha