Specials
Hamburger recepten
Barbecue recepten
Kerst recepten
Halloween recepten
Thanksgiving recepten
» Alle specials
Recepten
Nieuwste recepten
Hoogst gewaardeerde
Meest bekeken
Olive all ascolana olive ripienne gefrit olijven
borrelhapjes
Portie:
4 personen
Kooktijd:
20 minuten
Bekeken:
1037 x
Print
Ingrediënten
250 a 300 g groene olijven zonder pit
200 g vlees
zout
peper
1 lepel peterselie
2 eieren
2 lepels room
2 lepels parmezaanse kaas
1 teen knoflook
paneermeel
olijfolie
Gebruik eventueel olijven met pit, neem dan de dubbele hoeveelheid en ontpit ze, met Spaanse olijven gaat dat moeilijk!
Gebruik als vlees: kip, varken, spek, etc.
Bereiding
Snij de ontpitte olijven open
Maal het vlees, meng met zout, peper, peterselie, 1 dooier, room en eventueel kaas en/of knoflook en maal opnieuw
Schep of spuit de vulling in de olijven
Klop een ei en het wit van een ander ei los, wentel de olijven erdoor en dan door het paneermeel en herhaal beide stappen
Frituur of bak in niet te hete (140-160°) olie in porties lichtbruin
Warm of koud serveren
Soortgelijke recepten
Olive all Aglio Toscaanse olijven op olie
20 min
Carpa alla Olive Toscaanse karper
20 min
Olive burger
20 min
Reageer zelf op dit recept
Naam:
*
Vul het nummer in:
*
Reactie:
*
Populair
Bekeken
De populairste recepten:
Aardbeienflip
Champignonsoep met kruidenkaas
Valentijns koekjes
De meest bekeken recepten:
Jamie Olivers Tomaten- en paprikasoep met basilicu...
679296x
Biefstuk met cognacsaus heerlijk voor de kerstdage
542478x
Jamie oliver aardappel partjes uit de oven
423077x
Categorieën
bbq
bijgerechten
borrelhapjes
brood
desserts
dranken
feestdagen
hoofdgerechten
ijs
magnetron
ovenschotels
pannenkoeken
pasta
risotto
salades
sauzen
soep
tapas
vegetarisch
vis
vlees
voorgerechten
wok