Pastel com diabo centra duivelse vispakketjes

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 782 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de tonijn en de tomaat in dobbelsteentjes
  2. Kook de zoete aardappelen in de schil gaar en pureer ze in de keukenmachine
  3. Roer de maïsbloem door de puree en kneed dit mengsel tot een soepel deeg
  4. Voeg indien nodig een paar theelepeltjes water toe
  5. Maak een bal van het deeg en zet deze in een vochtige theedoek op een koude plaats weg
  6. Verhit de olie en fruit de uitjes hierin glazig
  7. Voeg de vis, de tomaat en de pepertjes toe en laat alles nog 10 minuten pruttelen
  8. Haal de pan van het vuur
  9. Maak van het deeg balletjes ter grootte van een golfbal en rol deze plat uit
  10. Leg hier steeds 1 theelepel visvulling op; vouw de deegranden over elkaar heen en druk de randen goed aan
  11. Verhit een ruime hoeveelheid olie en laat de deegpakketjes al drijvend in de olie gaar worden
  12. Laat de pakketjes even op keukenpapier uitlekken en dien ze heet op

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha