St Jacobsschelpentosta warm Tosta met zeetong

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 858 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Oranje kuit van St
  2. Jacobsschelpen snijden en wit deel van schelpdier halveren
  3. Met 1 eetlepel olie besprenkelen en met zout en peper bestrooien
  4. Afgedekt ± 2 uur in koelkast zetten
  5. Uit brood 12 rondjes steken en in hete boter knapperig bakken
  6. In chtergebleven bakvet St
  7. Jacobsschelpen en kuit ± 1/2 minuten rondom bakken
  8. Met citroensap besprenkelen
  9. Op toastrondjes plakje St
  10. Jacobsschelp leggen
  11. Garneren met kuit, zalmeitjes en kervel

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha