Stokbrood met knoflook- of Italiaanse kruidenboter1

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1443 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Roer voor de knoflook- of Italiaanse kruidenboter de ingredi├źnten door elkaar
  2. Snijd een stokbrood in grote plakken van ┬▒ 3 cm dik
  3. Besmeer het brood aan beide kanten met de knoflook- of Italiaanse kruidenboter
  4. Wikkel het stokbrood in een lang vel dubbelgevouwen aluminiumfolie en maak de sluiting aan de bovenkant goed dicht
  5. Rooster het brood in de folie op een matig vuur gedurende ongeveer 10 minuten
  6. Leg het pakketje op een serveerschaal of in een mandje, vouw de folie open en serveer meteen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha