Stokbroodtoast met roerei en gerookte zalm

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 966 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snij de baguette schuin in 12 plakjes
  2. Roer 50 g boter en 1 lepel kaas door elkaar
  3. Bestrijk de sneetjes dun met dik mengsel aan beide kanten
  4. Leg op een ovenplaat
  5. Halveer de zalm in de lengte en rol tot roosjes
  6. Verwarm de grill in de hoogste stand
  7. Klop de eieren los met slagroom, de rest van de kaas, zout en peper, knip de bieslook en 2 takjes dille erboven
  8. Smelt de rest van de boter en voeg het eimengsel toe, al roerend verwarmen tot het ei is gestold maar nog wel glanst
  9. Zet de stokbroodsneetjes 10 cm onder de grill en grill 4 minuten, keer halverwege
  10. Schep het ei op 6 bordjes, garneer met zalmroosjes en dille
  11. Leg de toast ernaast

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha