Toast met zuurkool

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 852 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de ui en snipper hem fijn
  2. Doe in een pan wat olijfolie en fruit de uitsnippers
  3. Voeg de zuurkool en de witte wijn toe
  4. Kruid met currypoeder, nootmuskaat, peper en zout
  5. Laat het geheel ongeveer 15 minuten sudderen
  6. Bind, indien nodig, met het aardappelzetmeel
  7. Rooster de boterhammen en verdeel er de zuurkool over tot op 0
  8. 5 cm van de rand
  9. Snijd de ananasschijven in stukjes
  10. Versier de toast met TV-worstjes en stukjes ananas
  11. Bestrooi met de geraspte kaas en paprikapoeder
  12. Plaats de toasten ca 10 minuten in een oven van 230 graden
  13. (tot de kaas gesmolten is) Dien onmiddellijk op

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha