Tomaatjes gevuld met rauwe hamsalade

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2070 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Halveer de tomaten en schep met een theelepel zaadlijsten en pitjes eruit
  2. Bestrooi de binnenkant met zout en peper
  3. Leg de helften tot gebruik omgekeerd op keukenpapier
  4. Spoel de flageolets uit in een zeef onder koud stromend water
  5. Laat goed uitlekken
  6. Snij de ham in dunne reepjes van 2 cm lang
  7. Meng azijn, mosterd, tijm en olie en klop tot een sausje
  8. Knip er 8 sprietjes bieslook boven fijn
  9. Schep flageolets en ham erdoor en laat minstens een uur staan
  10. Knip de rest van de bieslook in 3 gelijke stukjes
  11. Vul de tomaatjes met de salade en garneer met de bieslook

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha