Tomaatsoesjes met geitenkaasmousse koud

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1169 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. 50 gr zongedroogde tomaten in kleine stukjes snijden
  2. 50 gr boter met 1/4 theelepel zout in 1 dl water verwarmen tot boter smelt
  3. 60 gr bloem en 1 theelepel oregano toevoegen, zolang roeren tot deegbal van bodem los laat
  4. Van vuur af één voor één 2 eieren erdoor kloppen
  5. Blijven kloppen tot glanzend deeg ontstaat
  6. Stukjes tomaat erdoor roeren
  7. Oven voorverwarmen op 220 °C
  8. Op ingevette bakplaat ± 20 bergjes deeg scheppen
  9. Soesjes in midden van oven ± 20 minuten bakken
  10. Laten afkoelen
  11. 150 gr zachte geitenkaas, 75 gr volle kwark en 1 eetlepel fijn geknipte bieslook door elkaar kloppen
  12. Soesjes hiermee vullen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha