Snijd het kapje van de tomaten, lepel het vruchtvlees eruit, hol de tomaten van binnen goed uit, strooi zout en peper in de tomaten en zet ze omgekeerd op een houten plank of bord, zodat het overtollige vocht eruit kan lopen
Vul de tomaten vervolgens met onderstaande vullingen:
1) Laat de maïs uitlekken op een zeef
Maak een sausje van de ui, azijn, olie, zout, peper en suiker
Schenk dit over de maïskorrels en laat het 30 minuten intrekken
Vul de tomaten met dit mengsel
2) Laat de tonijn uitlekken op een vergiet (bewaar de olie)
Meng de olie met citroensap, zout, peper, suiker en de kappertjes
Verdeel de tonijn met een vork in kleinere stukjes
Schenk het sausje erover
Vul de tomaten met de tonijn
Garneer met een partje citroen
3) Leg de blokjes kaas in een kom
Verwarm de amandelen in een droge koekenpan
Roer goed, om verbranden te voorkomen
Druk de amandelen met een houten lepel fijn en meng ze door de kaasblokjes
Maak een sausje van zure room, zout en paprikapoeder
Schenk dit over de kaasblokjes
Meng alles zorgvuldig, laat even intrekken en vul de tomaten ermee
4) Was de taugeh en laat hem uitlekken
Verwarm de olie in een pan en bak hierin de taugeh onder geregeld omscheppen op hoog vuur
Laat hem vervolgens afkoelen
Maak een sausje van azijn, olie, ketjap, zout, paprikapoeder en suiker
Schenk dit over de taugeh als deze nog enigszins warm is
Laat de taugeh nu goed afkoelen en vul er de tomaten mee
5) Maak van de mayonaise, slagroom, tomatenketchup, mosterd, zout, peper en de helft van de peterselie een sausje
Schep hier de reepjes ham door en laat het 30 minuten intrekken
Vul er dan de tomaten mee
Garneer met de rest van de gehakte peterselie
6) Snijd de eieren in grove stukken
Maak een sausje van de ansjovisfilets, eierdooier, azijn, olie, zout, cayennepeper en peterselie
Meng dit alles met de stukjes ei en laat dit 30 minuten intrekken