Tompouce assorti mini- warm

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 829 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Uit 1 plakje bladerdeeg 4 vierkantjes van 5 x 5 cm snijden
  2. Bestrooien met tijm en zout
  3. Uit 1 plakje deeg 6 rechthoekjes snijden van 5 x 3 cm
  4. Hazelnoten erover strooien
  5. Uit 1 plakje deeg 4 hartjes steken
  6. Amandelen erover verdelen
  7. Uit laatste plakje deeg 4 rondjes steken
  8. Bestrooien met mengsel van maanzaad, sesamzaad, karwijzaad en anijszaad
  9. Deegvormpjes in oven in ± 15 minuten goudbruin en gaar bakken
  10. Vormpjes voorzichtig met scherp mes horizontaal in twee lagen verdelen
  11. Roomkaas losroeren met slagroom, zout en peper
  12. Bieslook, kervel, peterselie en dragon erdoor roeren
  13. Vulling in spuitzak overdoen en tompouces ermee vullen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha