Specials
Hamburger recepten
Barbecue recepten
Kerst recepten
Halloween recepten
Thanksgiving recepten
» Alle specials
Recepten
Nieuwste recepten
Hoogst gewaardeerde
Meest bekeken
Verscholen ei koud
borrelhapjes
Portie:
4 personen
Kooktijd:
20 minuten
Bekeken:
1191 x
Print
Ingrediënten
100 gr verse spinazieblaadjes
500 gr kipgehakt
zout, peper
1 sjalotje, fijngesneden
2 eetlepels fijngesneden bieslook
2 theelepels mosterd
1 rauw ei
6 hardgekookte kleine eieren
wat broodkruim of paneermeel
5 eetlepels olie
Bereiding
Spinazie in bodempje kokend water ± 5 minuten koken
Onder koud water afspoelen en laten uitlekken
Vocht goed eruit drukken
Spinazie fijnhakken
Gehakt, spinazie, zout, peper, sjalotje, bieslook, mosterd en rauw ei door elkaar mengen
Gehaktmengsel in 6 porties verdelen
Tot balletjes vormen en plat drukken
Hardgekookt ei erop leggen en gehakt om ei drukken
Verstopte eieren door broodkruim of paneermeel wentelen
Olie verhitten en verstopte eieren in ± 15 minuten goudbruin bakken
Op keukenpapier laten uitlekken en afkoelen
De verscholen eieren kunnen 1 dag van te voren bereid worden
Serveer de eieren op kamertemperatuur
Soortgelijke recepten
Eieren met olijvenpesto gevuld koud
20 min
Scotch eggs verscholen eieren
20 min
aardappels gevuld koud
20 min
Reageer zelf op dit recept
Naam:
*
Vul het nummer in:
*
Reactie:
*
Populair
Bekeken
De populairste recepten:
Aardbeienflip
Champignonsoep met kruidenkaas
Valentijns koekjes
De meest bekeken recepten:
Jamie Olivers Tomaten- en paprikasoep met basilicu...
679072x
Biefstuk met cognacsaus heerlijk voor de kerstdage
542157x
Jamie oliver aardappel partjes uit de oven
422858x
Categorieën
bbq
bijgerechten
borrelhapjes
brood
desserts
dranken
feestdagen
hoofdgerechten
ijs
magnetron
ovenschotels
pannenkoeken
pasta
risotto
salades
sauzen
soep
tapas
vegetarisch
vis
vlees
voorgerechten
wok