Verscholen ei koud

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1191 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Spinazie in bodempje kokend water ± 5 minuten koken
  2. Onder koud water afspoelen en laten uitlekken
  3. Vocht goed eruit drukken
  4. Spinazie fijnhakken
  5. Gehakt, spinazie, zout, peper, sjalotje, bieslook, mosterd en rauw ei door elkaar mengen
  6. Gehaktmengsel in 6 porties verdelen
  7. Tot balletjes vormen en plat drukken
  8. Hardgekookt ei erop leggen en gehakt om ei drukken
  9. Verstopte eieren door broodkruim of paneermeel wentelen
  10. Olie verhitten en verstopte eieren in ± 15 minuten goudbruin bakken
  11. Op keukenpapier laten uitlekken en afkoelen
  12. De verscholen eieren kunnen 1 dag van te voren bereid worden
  13. Serveer de eieren op kamertemperatuur

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha