Visballetjes Thais

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 813 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snij de kabeljauw in dobbeltjes
  2. Snij de peper zonder zaadjes in stukjes
  3. Snij de bosui in smalle ringetjes
  4. Hak kabeljauw, brood, peper, ketumbar, suiker, vissaus, citroensap, dooier en wat zout tot een samenhangend mengsel, doe in een kom en meng met bosui en peterselie
  5. Zet minstens 1 uur afgedekt in de koelkast
  6. Rol van de massa met vochtige handen balletjes van 3 cm
  7. Doe de bloem op een bord en wentel de balletjes erdoor
  8. Bak in 6 minuten goudbruin en gaar in de frituurolie
  9. Af en toe keren

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha