Specials
Hamburger recepten
Barbecue recepten
Kerst recepten
Halloween recepten
Thanksgiving recepten
» Alle specials
Recepten
Nieuwste recepten
Hoogst gewaardeerde
Meest bekeken
Zalm-rotolo koud Rosbief-rototo koud
borrelhapjes
Portie:
4 personen
Kooktijd:
20 minuten
Bekeken:
2221 x
Print
Ingrediënten
400 gr sperziebonen
2 eieren
150 gr bloem
zout
± 2 1/2 dl melk
50 gr boter
250 gr plakjes gerookte zalm
sap van 1/2 citroen
Variatiehapje: Rosbief-rotolo (koud)
Zalm vervangen door 150 gr plakjes rosbief en sperziebonen door 400 gr broccoli (gekookt en fijngesneden).
Bereiding
Sperziebonen in ± 15 minuten beetgaar koken
Ei losroeren met bloem en mespunt zout
Melk in delen toevoegen en tot glad beslag kloppen
In boter van beslag 12 flensjes bakken
Over flensje 1/6 deel van zalm verdelen, flensje erop leggen en 1/6 deel van bonen erover verdelen
Oprollen en stevig in huishoudfolie wikkelen
Zo nog 5 rolletjes maken
± 1 uur in koelkast wegzetten
Rolletjes in 4 plakken snijden en met citroensap besprenkelen
Soortgelijke recepten
Sushi-balletjes met zalm koud
20 min
Zalm-cr koud Americain-cr
20 min
Flensje met gerookte zalm en feta gevuld koud
20 min
Reageer zelf op dit recept
Naam:
*
Vul het nummer in:
*
Reactie:
*
Populair
Bekeken
De populairste recepten:
Aardbeienflip
Champignonsoep met kruidenkaas
Valentijns koekjes
De meest bekeken recepten:
Jamie Olivers Tomaten- en paprikasoep met basilicu...
679296x
Biefstuk met cognacsaus heerlijk voor de kerstdage
542478x
Jamie oliver aardappel partjes uit de oven
423077x
Categorieën
bbq
bijgerechten
borrelhapjes
brood
desserts
dranken
feestdagen
hoofdgerechten
ijs
magnetron
ovenschotels
pannenkoeken
pasta
risotto
salades
sauzen
soep
tapas
vegetarisch
vis
vlees
voorgerechten
wok