Zalmscone warm Shrimp-scone warm

borrelhapjes
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1162 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Prei in boter ± 5 minuten omscheppend bakken
  2. Beide meelsoorten met ½ theelepel zout mengen, kuiltje in midden maken en bakpoeder erdoor mengen
  3. Afgekoelde prei en karnemelk erdoor mengen en goed kneden
  4. Uitrollen tot lap van ± 1 cm dik
  5. Met uitsteekvormpje (doorsnede 2 1/2 cm) 20 scones uit deeg steken en op bakplaat leggen
  6. In oven op 200 °C in 15-18 minuten gaar bakken
  7. Roomkaas met citroensap losroeren en door zalm scheppen
  8. Op smaak brengen met zout en peper
  9. Scones halveren en zalmmengsel erover verdelen
  10. Met dille bestrooien

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha