Beschuitbol met visrago warme

brood
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 994 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snij het kapje van de paprika en snij 12 dunne ringen
  2. Snij de rest in kleine stukjes
  3. Verdeel de surimi in stukjes
  4. Meng surimi met paprika, garnalen en ragoût, knip de bieslook erboven en schep door elkaar
  5. Snij van de beschuitbollen een kapje van 1 cm af, hol de bollen uit tot 1 cm van de wand
  6. Verwarm de oven voor op 200°
  7. Besmeer de bollen en kapjes heel dun aan de buitenkant met boter
  8. Zet zonder de kapjes op de bakplaat en vul met de ragoût
  9. Doe de paprikaringen er boven op
  10. Bestrooien met kaas
  11. Bak in 15 minuten knapperig bruin
  12. Doe de laatste 5 minuten de kapjes erbij
  13. Verdeel over 6 bordjes, garneer met takjes koriander en zet de kapjes er schuin op

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha