Bolletjes gevuld

brood
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 854 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe dit de dag vooraf: Kook het ei gedurende 10 minuten hard in lichtgezouten water
  2. Laat het schrikken onder de koude kraan
  3. Snijd de kaas in kleine blokjes
  4. Was de seldertak en snijd hem in kleine boogjes
  5. Pel het ei en plet het fijn met een vork
  6. Vermeng de kaasblokjes met de selderstukjes en het geplette ei en roer er de mayonaise door
  7. Roer er tenslotte de nootjes onder en plaats de bereiding een nachtje in de koelkast
  8. De dag zelf: Snijd de kapjes van de broodjes en haal er met je vingers het kruim uit
  9. Was de slablaadjes en dep ze droog met een stukje keukenpapier
  10. Leg de slablaadjes in de broodjes en vul ze met de eier-kaas-selderbereiding
  11. Plaats er de kapjes op en wikkel de broodjes in aluminiumfolie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha