Brood met hartige plattekaas Frans

brood
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1149 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de boontjes schoon, was ze en kook ze beetgaar in lichtgezouten water
  2. Snijd ze vervolgens in kleine stukjes van ca 0
  3. 5 cm
  4. Pel de tomaten, ontpit ze en snijd het vruchtvlees in blokjes van ca 0
  5. 5 cm
  6. Maak de radijsjes schoon, was ze en rasp ze fijn
  7. Vermeng de plattekaas met de tomaatblokjes, de geraspte radijsjes en de boontjes
  8. Breng op smaak met peper en zout
  9. Halveer de Franse broden en snijd elke helft nogmaals in 2
  10. Laat de stukken even kleuren onder de grill
  11. Bestrijk ze vervolgens met de plattekaasbereiding en versier elk stuk met een blaadje basilicum

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha