Broodje gezond

brood
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1192 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. water laten schrikken
  2. Afgekoelde eieren pellen, (met eisnijdertje) in plakken snijden en bestrooien met zout en peper
  3. Intussen blad van kropje little gem loshalen
  4. Radijs schoonmaken en in plakjes snijden
  5. Tomaten in dunne plakken snijden
  6. Kapjes van Italiaanse bollen afsnijden, broodkruim met vingers uit bol plukken
  7. Elke uitgeholde broodbol met bolle kant van lepel insmeren met eetlepel olijfmayonaise
  8. Bollen chtereenvolgens vullen met laagje sla, ham, kaas, tomaat, ei en radijs
  9. Vulling stevig aandrukken, kapje weer op broodje zetten
  10. Bollen strak inpakken in aluminium- of plasticfolie en (gekoeld) meenemen voor onderweg

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha