Broodjes met kip en asperges gevuld warm

brood
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1058 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. 2 theelepels olie, 1 eetlepel citroenrasp, 1 theelepel gemalen komijn, 2 eetlepels fijngesneden koriander, zout en peper mengen en 3 kipfilets hiermee inwrijven
  2. Grill voorverwarmen op hoogste stand, kip 15-20 minuten roosteren (af en toe keren) en in plakken snijden
  3. 250 gr groene asperges, in stukjes ± 8 minuten koken
  4. 1 theelepel mosterdpoeder en 1 dl mayonaise mengen
  5. 6 broodjes roosteren, opensnijden en vullen met gemengde sla, asperges, kipfilet, plakjes tomaat en mosterdmayonaise
  6. 2 theelepels olie, 1 eetlepel citroenrasp, 1 theelepel gemalen komijn, 2 eetlepels fijngesneden koriander, zout en peper mengen en 3 kipfilets hiermee inwrijven
  7. Grill voorverwarmen op hoogste stand, kip 15-20 minuten roosteren (af en toe keren) en in plakken snijden
  8. 250 gr groene asperges, in stukjes ± 8 minuten koken
  9. 1 theelepel mosterdpoeder en 1 dl mayonaise mengen
  10. 6 broodjes roosteren, opensnijden en vullen met gemengde sla, asperges, kipfilet, plakjes tomaat en mosterdmayonaise

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha