Bruin bolletje met rosbief en avocado-appelsalade

brood
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1271 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snij de korstjes van de kaas en snij de kaas in heel kleine blokjes
  2. Snij het bosuitje in flinterdunne ringetjes
  3. Snij de appel in kleine stukjes
  4. Schil 1 helft van de avocado en snij in kleine stukjes, schep uit de andere helft het vruchtvlees en prak met citroensap fijn
  5. Meng door de prak de yogonaise en de majoraan en breng op smaak met chilipoeder
  6. Schep kaas, avocadoblokjes, appel en ui erdoor
  7. Snij de bolletjes open
  8. Besmeer de onderste helft dun met de salade
  9. Vouw 2 plakjes rosbief per bolletje dubbel en leg erop
  10. Schep de rest van de salade erover en strooi de fruitjes erover
  11. Zet de bovenste helft van de bolletjes er schuin op

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha