Croissant gevuld met pecannotenrago

brood
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 888 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snipper het ui
  2. Snij de paprika in kleine stukjes
  3. Verhit de boter en bak het ui zachtjes 3 minuten
  4. Roer de bloem erdoor
  5. Roer de Mon Chou erdoor en laat smelten
  6. Verkruimel het kruidenbouillonblokje erboven
  7. Roer scheutje voor scheutje groentesap erdoor
  8. Blijf roeren tot het een dikgebonden saus is
  9. Breng op smaak met suiker, zout en cayennepeper
  10. Roer de paprika erdoor
  11. Houd 8 noten achter voor garnering, hak de rest fijn
  12. Hol de croissants vanaf de bovenkant uit tot 1 cm van de wand
  13. Verwarm de oven voor op 200°
  14. Verwarm 4 borden en een schaal
  15. Verwarm de croissants 5 minuten (als ze erg donker zijn, verpakken in alufolie)
  16. Roer de gehakte noten door de ragoût
  17. Vul de croissants met de ragoût
  18. Zet op de warme borden, garneer met de noten en bieslook
  19. Doe de rest van de ragoût in de warme schaal

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha